Home

Wat wij doen

DE M FACTOR

Wanneer échte beweging nodig is

DE M FACTOR is in 1998 opgericht vanuit de visie dat mensen bepalend zijn voor het succes van organisaties. Sindsdien hebben we duizenden mensen geïnspireerd en in beweging gebracht om een bijdrage te leveren aan het succes van hun team, afdeling of de organisatie waar zij voor werken.

Nieuwe strategie, integratie na een fusie, cultuurverandering of leiderschapsontwikkeling? Door een gedegen aanpak in combinatie met individuele impact betrekken wij mensen snel en effectief bij de ambities van uw organisatie.

Live interventie

Met onze experts op het gebied van strategie-, team- en leiderschapsontwikkeling, cultuurvernieuwing, actieseminars en (grootschalige) kick-off’s en borging, zorgen wij voor de gewenste beweging rondom de koers van deze organisaties. Wij ontwikkelen het vermogen van de organisatie om de ingezette beweging zelfstandig voort te zetten.

Online leren

Met onze unieke Mflix Academy® krijgen jouw medewerkers 24/7 toegang tot educatieve en high-end gefilmde video content in combinatie met leeropdrachten. Deze zogenoemde building blocks zijn verrijkt met beeldmateriaal van bekende en onbekende inspirators, livestreams en podcasts. Leren en ontwikkelen is nog nooit zo leuk geweest!

Organisatie-advies, training én inspiratie met MENSELIJKE maat

Praatjes vullen geen gaatjes

Natuurlijk kunnen wij vertellen hoe de projecten met en bij onze opdrachtgevers zijn uitgerold. We geven liever het woord aan onze opdrachtgevers zélf. Want mede dankzij hen, delen we al meer dan 25 jaar onze kennis, ons enthousiasme en natuurlijk onze ervaring.

Onze expertise

Strategieontwikkeling

Een strategie past bij ons op twee A-4’tjes!
Lees meer »

Teamontwikkeling

Iedereen deugt de vraag is alleen waarvoor.
Lees meer »

Leiderschapsontwikkeling

Breng de moeilijkste mens ter wereld in beweging.
Lees meer »

Cultuurvernieuwing

Dé verbindende factor tussen doelen en ze bereiken.
Lees meer »

Communicatie

Het binden, boeien én bewegen van medewerkers.
Lees meer »

Grootschalige kick-off

Gezamelijke ervaring. Individuele impact.
Lees meer »

KLAAR OM KAMPIOEN TE WORDEN?

Boek een sparringsgesprek en ontdek wat jouw organisatie nu nodig heeft om de koppositie te pakken en te behouden. 

Bedankt!

Je bericht is succesvol verzonden.