DE EXPERTS VAN DE M FACTOR

Jeff Kooijman

Oprichter &
SENIOR ORGANISATIEONTWIKKELAAR

Jeff doet niet altijd wat een klant vraagt. Wél wat nodig is om echte beweging te realiseren. Met één doel: bedrijven kampioen laten worden in hun markt. Met zijn brede ervaring op het gebied van strategie, cultuur en leiderschap weet hij zowel in de boardroom als in zalen met honderden deelnemers op de juiste knoppen te drukken. Jeff gelooft per definitie niet in ongemotiveerde mensen. Wél in mensen die gemotiveerd zijn om iets niet te doen. Dat is een wezenlijk verschil!

Zijn specialisme is om mensen vanuit inspiratie en eenvoud mee te nemen om individuele en organisatiebrede obstakels te overwinnen. Met humor en soms verwarrend eenvoudig! De kracht van Jeff zit daarbij in het borgen van de ingang gezette vernieuwing.

Dilis Biesheuvel

Supervisory Board

Dilis zorgt dat de tent in beweging komt! Inspirerend leiderschap, een cultuur van vertrouwen en transparante communicatie staan bij hem centraal. In zijn carrière is hij altijd betrokken geweest bij het excelleren en accelereren van vernieuwende organisaties. 

Maarten Koenen

SENIOR ORGANISATIEONTWIKKELAAR

Maarten gaat er vanuit dat échte vernieuwing alleen kan komen, als je bereid bent je eigen overtuigingen continu uit te dagen. Of het nu gaat om de koers van de organisatie, de positionering van het team of de eigen rol als leidinggevende. Aanspreken van verbeeldingskracht en wisselen van perspectieven is daarom vast onderdeel van zijn werkwijze.

Hiermee staat hij garant voor prikkelende interventies, verrassende oplossingen en echte vernieuwing.

Mark Venekamp

SENIOR ORGANISATIEONTWIKKELAAR

Mark is een ervaren senior organisatie-ontwikkelaar met meer dan 30 jaar ervaring op zowel tactisch, strategisch, operationeel als op transformatie en crisismanagement niveau.

Hij werkt ‘out of the box’ en is creatief, adaptief en volhardend.

Ook is hij krachtig in het veranderen van het speelveld en het creëren van een nieuwe context. Daarbij borgt hij verantwoordelijkheid, welzijn en scherpte waar het effectief of noodzakelijk is. Blijf bloeien en groeien is zijn missie.

Het is zijn passie om de verborgen talenten en potentieel binnen organisaties, teams en individuen uit te dagen, waardoor de resultaten blijvend verbeteren. In de kern komt het neer op ‘succesvolle mensen in succesvolle organisaties’.

Maurice Neufeglise

SENIOR ORGANISATIEONTWIKKELAAR

Volgens Maurice begint succesvol-zijn bij het maken van een keuze. Kies je ervoor om succesvol te zijn of niet en accepteer je dat je daar dan hard en volhardend voor moet werken. Vervolgens is het een proces van doen en blijven verbeteren. Keer op keer weer! Daarom gelooft hij in focus, structuur en ritme en in de volgende uitspraak komt dat samen: “Suffer the pain of discipline or suffer the pain of regret”.

Hij is kritisch op zichzelf en zijn omgeving, met als doel om deze waar het kan verder te verbeteren. Daarbij is hij sterk resultaatgericht en vasthoudend en stopt niet tot zijn doel is bereikt. Overigens zal hij daarbij de betrokken mensen en processen niet uit het oog verliezen. Hij pakt dit als geheel op en dat siert zijn manier van leidinggeven en de manier waarop hij vernieuwingsprocessen aanstuurt’.

Peter Wiersema

ORGANISATIEONTWIKKELAAR

Peter werkt vanuit de overtuiging dat jij het antwoord al in je draagt. Hij is een meester in het stellen van verdiepende vragen die jouw en je organisatie helpt ambities en dromen naar boven te halen.

Volgens Peter start vernieuwing en transformatie met zien en inzien. Daarna volgen de besluiten en de stappen als vanzelf. Hij helpt gedachten te ordenen, de status quo uit te dagen en te denken buiten de gebaande paden. Niets is onmogelijk en alles is mogelijk wanneer de droom van de organisatie en mens wordt geleefd.

Hij laat organisaties strategische beslissingen omzetten in concrete stappen en zet zo de tent in beweging. Hij doet wat nodig is om organisaties en mensen blijvend relevant en succesvol te laten zijn.

 

Als gepassioneerd organisatieontwikkelaar, met 30 jaar ervaring, weet hij te inspireren op het gebied van leiderschap, sales, team- en organisatieontwikkeling. Om blijvend te inspireren gaat hij zelf uitdagingen aan die leiden tot persoonlijke en professionele groei.

Linda Feldmann

Coach en Manager
Watervilla's Inspire & Excellent

Linda is een veelzijdige collega en is zowel achter de schermen als voor de schermen actief bij De M Factor & Mflix Academy®.

Zij heeft een jarenlange ervaring in de holistische gezondheidszorg en is tot op de dag van vandaag bezig met haar eigen persoonlijke ontwikkeling & groei. Als Breathwork coach (=adem coach) helpt zij mensen bij het verwerken van onbewuste blokkades en onverwerkte trauma’s. 

Een prachtige aanvulling op de traditionele coachgesprekken en die mensen versneld helpt om weer in hun kracht te staan en dichter bij zichzelf te komen. Daarnaast levert zij een waardevolle bijdrage bij diverse instructievideo’s binnen de Mflix Academy®.

Tijdens grote Kick Off’s schittert Linda als seminarmanager achter de schermen om alles tot in de puntjes te verzorgen. Daarnaast runt Linda samen met haar team Watervilla Inspire en Watervilla Excellent met als doel de gasten te ontzorgen, te verrassen & inspiring moments te creëren zodat zij zich kunnen focussen op dat waar zij voor komen.

Julian Stam

Inspirational moment creator
Watervilla's Inspire & Excellent

Julian is inspirational moment creator op Watervilla Excellent en Watervilla Inspire, de homebase van De M Factor en Mflix Academy. Met zijn vrolijke karakter zorgt hij niet alleen voor inspiring moments, maar verwent de gasten ook met een overheerlijke lunch of borrelarrangement uit eigen keuken. Geen vraag is hem te gek!

Julian is inspirational moment creator op Watervilla Excellent en Watervilla Inspire, de homebase van De M Factor en Mflix Academy. Geen vraag is hem te gek. Met zijn vrolijke karakter zorgt hij niet alleen voor inspiring moments, maar verwent de gasten ook met een overheerlijke lunch of borrelarrangement uit eigen keuken.

Nicolet Leeman

Office Manager

Nicolet is servicegericht in hart en nieren. Ze heeft DE M FACTOR leren kennen vanuit het perspectief van de opdrachtgever en maakt nu zelf deel uit van het M FACTOR-team. Ondersteunt de adviseurs tijdens de voorbereiding op kantoor en op locatie. Zij vormt het basiskamp van DE M FACTOR. En zonder basiskamp kan de expeditie niet van start en vooruit. Nicolet geniet van de momenten op locatie omdat zij dan ziet dat het echt werkt!

Max de Bruin

Video Creator & Partner

Max weet dat een verhaal pas echt een indruk achter laat als het op de juiste manier in beeld wordt gebracht. Hij zorgt ervoor dat de kostbare kennis binnen Mflix Academy tot leven komt en effectief kan worden overgedragen. Met zijn unieke perspectief bewerkstelligt Max samen met zijn team een pakkend eindproduct middels het bedenken, regisseren, filmen en monteren van alle content.

Maarten van der Meer

Digital Creator & PARTNER

Maarten is gemotiveerde motor achter alle M Factor en Mflix websites en applicaties. Als gepassioneerde web- en app ontwikkelaar zorgt hij dat de digitale werelden voor opdrachtgevers en het eigen team altijd nét dat beetje beter, mooier en functioneler worden. Creativiteit is het bedenken van nieuwe dingen, innovatie is het daadwerkelijk maken: de combinatie is waar Maarten zichzelf voor de M Factor & Mflix continue in beweging voor brengt.

Abdullah Fakhr Iddin

Video Creator

Abdullah ondersteunt het video creation team in het vastleggen en bewerken van de verhalen van De M factor en Mflix Academy.

Derek Paauw

Video Creator

Derek is medewerker video creator bij Mflix academy. Met passie voor het video vak wil Derek mensen laten verwonderen met beeld en geluid. Zelf vindt hij ook dat alles krachtiger is als er een goed verhaal en beeld bij zit. Door dit te creëren en over te brengen naar mensen vindt hij het mooiste wat er is!

Richard de Rijke

Visual Creator

Richard is het brein achter de vele verschillende uitingen van de M Factor en Mflix Academy. Met zijn jarenlange ervaring in het reclamevak weet hij hoe belangrijk het is om goed en helder te communiceren. Met zijn Westlandse (werk)mentaliteit gaat hij geen probleem uit de weg en weet hij elke keer weer te verrassen.

June

trouwe viervoeter + debiteurenbewaking

June is onze trouwe viervoeter met een hoge hoge aaibaarheidsfactor. De meest populaire in het team, door haar vrolijke aard en oprechte aandacht. Daarom ontvangt zij ook de meeste aandacht. 

Gedurende inspiratiesessies op de Watervilla Excellent in Amsterdam, zorgt zij voor een huiselijke sfeer en de nodige warmte. Tijdens een break out workshop of pauze komt het geregeld voor dat deelnemers in de rij staan om even met haar te wandelen. Zij beheerst als geen ander het principe van ‘geven en ontvangen’ en heeft daarmee aan liefde en aandacht geen gebrek.