Team work makes the dream work

We gaan door het vuur voor onze opdrachtgevers. Ons team ademt high-performance. Elke dag halen we het maximale uit onszelf om jou optimaal te helpen. Gedreven, kritisch, onderzoekend en vol energie. 

Ieder zijn expertise, kennis en kracht. Samen met jou en ons team wordt het vernieuwingstraject een succes. Zo kom je bij de 30% succesvolle vernieuwers!

Jeff Kooijman

Oprichter & organisatieontwikkelaar

Jeff doet niet wat een klant vraagt. Wél wat nodig is om beweging te realiseren. Met één doel: bedrijven kampioen laten worden in hun markt.

Zijn brede ervaring op het gebied van strategie, cultuur en leiderschap brengt hem in de boardroom én in zalen met honderden deelnemers op zijn best. Oja, hij gelooft per definitie niet in ongemotiveerde mensen.

Maarten Koenen

organisatieontwikkelaar

Maarten gaat er vanuit dat échte vernieuwing alleen kan komen, als je bereid bent je eigen overtuigingen continu uit te dagen.

Of het gaat om de koers van de organisatie, de positionering van het team of de rol als leidinggevende. Aanspreken van verbeeldingskracht en wisselen van perspectieven is daarom vast onderdeel van zijn werkwijze.

Alies Tax

Organisatieontwikkelaar

Alies is gespecialiseerd in (persoonlijk) leiderschap en werkt onder andere met methodieken zoals de Transactionele Analyse, NLP en systemisch werk.

Ook is Alies Insights Practitioner en gebruikt zij de psychologische voorkeuren van Jung.

Wouter Duinker

organisatieontwikkelaar

Wouter heeft een achtergrond in Bedrijfskunde (drs.), psychologie en professionele communicatie.

Werkt 20 jaar als consultant, trainer en coach op het snijvlak van bedrijfskundige vragen en ontwikkeling van mensen. Hij helpt de ontwikkeling en prestaties van individuele medewerkers en teams in lijn te brengen met de koers van de organisatie.

Sjoerd van den Bruele

organisatieontwikkelaar

Sjoerd is sinds 1998 werkzaam als interimmanager, vaak op directieniveau. Ook traint hij sinds 2003. Hij combineert deze expertises in het ontwikkelen van mensen, teams en organisaties. Sjoerd is van vele markten thuis.

Linda Feldmann

Coach & Manager Watervilla's

Linda is een veelzijdige collega en is zowel achter de schermen als voor de schermen actief bij De M Factor & Mflix Academy®.

Zij heeft een jarenlange ervaring in de holistische gezondheidszorg en is tot op de dag van vandaag bezig met haar eigen persoonlijke ontwikkeling & groei. Onze inspirerende locaties draaien op haar.

Julian Stam

Inspirational moment creator Watervilla's

Julian is inspirational moment creator op Watervilla Inspire, de homebase van De M Factor en Mflix Academy®.

Met zijn vrolijke karakter zorgt hij niet alleen voor inspiring moments, maar verwent de gasten ook met een overheerlijke lunch of borrelarrangement uit eigen keuken. Geen vraag is hem te gek!

Nicolet Leeman

Office Manager

Nicolet is servicegericht in hart en nieren. Ze heeft De M Factor leren kennen vanuit het perspectief van de opdrachtgever en maakt nu zelf al jaren deel uit van het M Factor-team.

Zij ondersteunt de adviseurs tijdens de voorbereiding op kantoor en op locatie. Belangrijk lid van het basiskamp. Zonder basiskamp geen expeditie.

Jade van der Meijden

Office Support

In haar rol biedt Jade ondersteuning aan de opdrachtgevers, zowel op kantoor als op locatie.

Als lid van het basiskamp van De M Factor zorgt ze ervoor dat alles soepel verloopt tijdens de voorbereidingen, waardoor het team klaar is voor elke expeditie.

Max de Bruin

Video Creator & Partner

Max weet dat een verhaal pas echt een indruk achter laat als het op de juiste manier in beeld wordt gebracht. Hij zorgt ervoor dat de kostbare kennis binnen Mflix Academy® tot leven komt en effectief wordt overgedragen.

Met zijn unieke perspectief fixt Max samen met zijn team een pakkend eindproduct. Bedenken, regisseren, filmen en monteren. Hij doet het.

Maarten van der Meer

Digital Creator & Partner

Maarten is de motor achter alle M Factor en Mflix websites en applicaties.

Creativiteit is het bedenken van nieuwe dingen, innovatie is het daadwerkelijk maken: de combinatie is waar Maarten zichzelf voor de M Factor & Mflix Academy
® continue voor beweegt.

Abdullah Fakhr Iddin

Video Creator

Abdullah ondersteunt het video team in het vastleggen en bewerken van de verhalen.

Als trouwe kunstenaar werkt hij altijd voor het beste resultaat, en door zijn interesse in AI weet hij ook visueel steeds te verbazen met nieuwe dingen.

Richard de Rijke

Visual Creator

Richard is het brein achter de vele verschillende uitingen van De M Factor en Mflix Academy.

Met zijn jarenlange ervaring in het reclamevak weet hij hoe belangrijk het is om goed en helder te communiceren. Met zijn Westlandse (werk)mentaliteit gaat hij geen probleem uit de weg en weet hij elke keer weer te verrassen.

Jazz & June

Trouwe viervoeters & Debiteurenbewaking

Jazz & June zijn onze trouwe viervoeters met een hoge hoge aaibaarheidsfactor.

De meest populaire in het team, door de vrolijke aard en oprechte aandacht. Daarom ontvangen zij ook de meeste aandacht.

Jeff Kooijman

Oprichter & senior organisatieontwikkelaar

Jeff doet niet altijd wat een klant vraagt. Wél wat nodig is om echte beweging te realiseren. Met één doel: bedrijven kampioen laten worden in hun markt. Met zijn brede ervaring op het gebied van strategie, cultuur en leiderschap weet hij zowel in de boardroom als in zalen met honderden deelnemers op de juiste knoppen te drukken. Jeff gelooft per definitie niet in ongemotiveerde mensen. Wél in mensen die gemotiveerd zijn om iets niet te doen. Dat is een wezenlijk verschil!

Zijn specialisme is om mensen vanuit inspiratie en eenvoud mee te nemen om individuele en organisatiebrede obstakels te overwinnen. Met humor en soms verwarrend eenvoudig! De kracht van Jeff zit daarbij in het borgen van de ingang gezette vernieuwing.

Dilis Biesheuvel

Operationeel directeur

Dilis zorgt dat de tent in beweging komt! Inspirerend leiderschap, een cultuur van vertrouwen en transparante communicatie staan bij hem centraal. In zijn carrière is hij altijd betrokken geweest bij het excelleren en accelereren van vernieuwende organisaties.

Maarten Koenen

Senior Organisatieontwikkelaar

Maarten gaat er vanuit dat échte vernieuwing alleen kan komen, als je bereid bent je eigen overtuigingen continu uit te dagen. Of het nu gaat om de koers van de organisatie, de positionering van het team of de eigen rol als leidinggevende. Aanspreken van verbeeldingskracht en wisselen van perspectieven is daarom vast onderdeel van zijn werkwijze.

Hiermee staat hij garant voor prikkelende interventies, verrassende oplossingen en echte vernieuwing.

Alex Visser

Senior Organisatieontwikkelaar

Alex ziet het leven als een grote ontdekkingsreis en houdt van avontuur! Hij is bewust, helder, fijngevoelig en een echte teamplayer. Hij is op een relaxte manier zichzelf en staat altijd klaar om zijn steentje bij te dragen aan de ontwikkeling en transformatie van personen en organisaties.

Alex heeft als ondernemer veel ervaring opgedaan in zijn eerdere bedrijven. Hij heeft een doortastende energie en een scherp oog voor efficiëntie binnen organisaties & teamstructuren. Alex gaat verder waar anderen stoppen. Met zijn creatieve geest en vernieuwende blik verheldert, versimpelt en optimaliseert hij processen.
Je zult Alex ALTIJD vinden met een sparkle van joy en vol goede zin!

Wouter Duinker

Senior Organisatieontwikkelaar

Wouter heeft een achtergrond in Bedrijfskunde (drs.), psychologie en professionele communicatie. Werkt 20 jaar als consultant, trainer en coach op het snijvlak van bedrijfskundige vragen en ontwikkeling van mensen. Hij helpt de ontwikkeling en prestaties van individuele medewerkers en teams in lijn te brengen met de koers van de organisatie.
In zijn praktijkgerichte en interactieve manier van werken koppelt Wouter kennis, inzichten en vaardigheden aan de dagelijkse praktijk van de deelnemers. Daarin weet hij de ontwikkelvragen en thema’s van de deelnemers snel naar boven te halen en deze gericht te verbinden met de doelstellingen van de functie/rol, het team en de organisatie.

Hij is open en betrokken in het contact en houdt de deelnemers tegelijkertijd een spiegel voor en confronteert op overtuigingen en gedrag. Wouter ziet het geheel, legt relevante verbanden, is scherp in zijn analyses en contact. Het is zijn passie om mensen zowel inhoudelijk als op proces- en relatie niveau effectief te laten samenwerken waarbij ieders kwaliteiten optimaal tot zijn recht komen.

Sjoerd van den Bruele

Senior Organisatieontwikkelaar

Sjoerd is sinds 1998 werkzaam als interimmanager, meestal op directieniveau en verzorgt sinds 2003 ook trainingen. Bij M Factor combineert hij deze expertise in het ontwikkelen van mensen, teams en organisaties. Sjoerd is van vele markten thuis.

Hij heeft een achtergrond in Bedrijfskunde, maar heeft ook opleidingen gevolgd in Communicatie, NLP, Lean en Psychotherapie. Deze veelzijdigheid stelt hem samen met zijn intuïtie in staat om uitdagingen snel te doorgronden en aan te voelen wat er echt nodig is. En echtheid, dat is ook waar hij voor gaat en staat. Zaken aanpakken waar het echt gaat helpen op een wijze die echt gaat helpen in echt contact met de mensen.

Maurice Neufeglise

Senior Organisatieontwikkelaar

Volgens Maurice begint succesvol-zijn bij het maken van een keuze. Kies je ervoor om succesvol te zijn of niet en accepteer je dat je daar dan hard en volhardend voor moet werken. Vervolgens is het een proces van doen en blijven verbeteren. Keer op keer weer! Daarom gelooft hij in focus, structuur en ritme en in de volgende uitspraak komt dat samen: “Suffer the pain of discipline or suffer the pain of regret”.

Hij is kritisch op zichzelf en zijn omgeving, met als doel om deze waar het kan verder te verbeteren. Daarbij is hij sterk resultaatgericht en vasthoudend en stopt niet tot zijn doel is bereikt. Overigens zal hij daarbij de betrokken mensen en processen niet uit het oog verliezen. Hij pakt dit als geheel op en dat siert zijn manier van leidinggeven en de manier waarop hij vernieuwingsprocessen aanstuurt.

Peter Wiersema

Organisatieontwikkelaar

Peter werkt vanuit de overtuiging dat jij het antwoord al in je draagt. Hij is een meester in het stellen van verdiepende vragen die jouw en je organisatie helpt ambities en dromen naar boven te halen.

Volgens Peter start vernieuwing en transformatie met zien en inzien. Daarna volgen de besluiten en de stappen als vanzelf. Hij helpt gedachten te ordenen, de status quo uit te dagen en te denken buiten de gebaande paden. Niets is onmogelijk en alles is mogelijk wanneer de droom van de organisatie en mens wordt geleefd. Hij laat organisaties strategische beslissingen omzetten in concrete stappen en zet zo de tent in beweging. Hij doet wat nodig is om organisaties en mensen blijvend relevant en succesvol te laten zijn. Als gepassioneerd organisatieontwikkelaar, met 30 jaar ervaring, weet hij te inspireren op het gebied van leiderschap, sales, team- en organisatieontwikkeling. Om blijvend te inspireren gaat hij zelf uitdagingen aan die leiden tot persoonlijke en professionele groei.

Alies Tax

Organisatieontwikkelaar

Deze vakidioot ontdekte al op haar tweeëntwintigste haar passie: gedragsverandering teweegbrengen op organisatie-, team- en individueel niveau. In de jaren die volgden werkte Alies o.a. als jobcoach, adviseur leren & ontwikkelen en leiderschapstrainer. Haar manier van werken kenmerkt zich door energie, diepgang en een praktijkgerichte aanpak.
Zij wordt vaak ervaren als warm, fris en direct. Alies gelooft dat persoonlijke en professionele groei tot meer (werk)geluk leidt. Daarbij geldt: zonder wrijving geen glans.

Alies is gespecialiseerd in (persoonlijk) leiderschap en werkt onder andere met methodieken zoals de Transactionele Analyse, NLP en systemisch werk. Ook is Alies Insights Practitioner en gebruikt zij de psychologische voorkeuren van Jung.

Helena Reijnierse

Associate Partner

Helena is een stille kracht. Ze kijkt en ziet, luistert en hoort, observeert en neemt waar, ze voelt en raakt aan.

Dat wat er in de onderstroom leeft, komt naar boven. Poorten die gesloten zijn, worden geopend. Soms is dat confronterend, maar altijd verhelderend. To go beyond nodigt Helena (Human Design Reflector ⅓) je uit om nieuwe perspectieven te zien, voelen, ervaren en te beleven.

Met jaren ervaring als ondernemer binnen kleinere organisaties en grote multinationals is ze een sparringpartner op ieder niveau. Wanneer je in gesprek bent met Helena kom je jezelf tegen, in alle puurheid. Helena is een teamspeler die exact weet wat er nodig is om elk onderdeel van het team in lijn te zetten. Wat het beste is voor iedere speler en daarmee voor het grotere geheel. Ze is scherp, innemend, onderzoekend, invoelend en weet waar de schoen wringt.

Linda Feldmann

Coach &
Manager Watervilla's

Linda is een veelzijdige collega en is zowel achter de schermen als voor de schermen actief bij De M Factor & Mflix Academy®.

Zij heeft een jarenlange ervaring in de holistische gezondheidszorg en is tot op de dag van vandaag bezig met haar eigen persoonlijke ontwikkeling & groei. Als Breathwork coach (=adem coach) helpt zij mensen bij het verwerken van onbewuste blokkades en onverwerkte trauma’s.

Een prachtige aanvulling op de traditionele coachgesprekken en die mensen versneld helpt om weer in hun kracht te staan en dichter bij zichzelf te komen. Daarnaast levert zij een waardevolle bijdrage bij diverse instructievideo’s binnen de Mflix Academy®.

Tijdens grote Kick Off’s schittert Linda als seminarmanager achter de schermen om alles tot in de puntjes te verzorgen. Daarnaast runt Linda samen met haar team Watervilla Inspire en Watervilla Excellent met als doel de gasten te ontzorgen, te verrassen & inspiring moments te creëren zodat zij zich kunnen focussen op dat waar zij voor komen.

Julian Stam

Inspirational moment creator Watervilla's

Julian is inspirational moment creator op Watervilla Excellent en Watervilla Inspire, de homebase van De M Factor en Mflix Academy. Met zijn vrolijke karakter zorgt hij niet alleen voor inspiring moments, maar verwent de gasten ook met een overheerlijke lunch of borrelarrangement uit eigen keuken. Geen vraag is hem te gek!

Julian is inspirational moment creator op Watervilla Excellent en Watervilla Inspire, de homebase van De M Factor en Mflix Academy. Geen vraag is hem te gek. Met zijn vrolijke karakter zorgt hij niet alleen voor inspiring moments, maar verwent de gasten ook met een overheerlijke lunch of borrelarrangement uit eigen keuken.

Nicolet Leeman

Office Manager

Nicolet is servicegericht in hart en nieren. Ze heeft De M Factor leren kennen vanuit het perspectief van de opdrachtgever en maakt nu zelf deel uit van het M Factor-team. Ondersteunt de adviseurs tijdens de voorbereiding op kantoor en op locatie. Zij vormt het basiskamp van De M Factor En zonder basiskamp kan de expeditie niet van start en vooruit. Nicolet geniet van de momenten op locatie omdat zij dan ziet dat het echt werkt!

Jade van der Meijden

Office Support

Jade maakt met trots deel uit van het M Factor-team als een essentieel lid van de backbone.

In haar rol biedt Jade waardevolle ondersteuning aan de opdrachtgevers, zowel op kantoor als op locatie. Als het basiskamp van De M Factor zorgt ze ervoor dat alles soepel verloopt tijdens de voorbereidingen, waardoor het team klaar is voor elke expeditie. Haar servicegerichte benadering en aandacht voor detail dragen bij aan het succes van De M Factor. 

Max de Bruin

Video Creator & Partner

Max weet dat een verhaal pas echt een indruk achter laat als het op de juiste manier in beeld wordt gebracht. Hij zorgt ervoor dat de kostbare kennis binnen Mflix Academy tot leven komt en effectief kan worden overgedragen. Met zijn unieke perspectief bewerkstelligt Max samen met zijn team een pakkend eindproduct middels het bedenken, regisseren, filmen en monteren van alle content.

Maarten van der Meer

Digital Creator & Partner

Maarten is gemotiveerde motor achter alle M Factor en Mflix websites en applicaties. Als gepassioneerde web- en app ontwikkelaar zorgt hij dat de digitale werelden voor opdrachtgevers en het eigen team altijd nét dat beetje beter, mooier en functioneler worden. Creativiteit is het bedenken van nieuwe dingen, innovatie is het daadwerkelijk maken: de combinatie is waar Maarten zichzelf voor de M Factor & Mflix continue in beweging voor brengt.

Abdullah Fakhr Iddin

Video Creator

Abdullah ondersteunt het video creation team in het vastleggen en bewerken van de verhalen van De M Factor en Mflix Academy.

Richard de Rijke

Visual Creator

Richard is het brein achter de vele verschillende uitingen van De M Factor en Mflix Academy. Met zijn jarenlange ervaring in het reclamevak weet hij hoe belangrijk het is om goed en helder te communiceren. Met zijn Westlandse (werk)mentaliteit gaat hij geen probleem uit de weg en weet hij elke keer weer te verrassen.

June

Trouwe viervoeter & Debiteurenbewaking

June is onze trouwe viervoeter met een hoge hoge aaibaarheidsfactor. De meest populaire in het team, door haar vrolijke aard en oprechte aandacht. Daarom ontvangt zij ook de meeste aandacht.

Gedurende inspiratiesessies op de Watervilla Excellent in Amsterdam, zorgt zij voor een huiselijke sfeer en de nodige warmte. Tijdens een break out workshop of pauze komt het geregeld voor dat deelnemers in de rij staan om even met haar te wandelen. Zij beheerst als geen ander het principe van ‘geven en ontvangen’ en heeft daarmee aan liefde en aandacht geen gebrek.