De oplossing is hard werken; van papier naar praktijk

De wereld verandert. Inflatie, kritische klanten, een woon- en energiecrisis en arbeidsmarktkrapte. Het is lastig om de juiste collega’s te binden en te boeien. De snelheid waarmee alles verandert is ongekend. Je bent aan het sturen in een veranderstorm. Durf duidelijke koers te bepalen en houd vast. Met ambitie vergroot je leiderschap, zo kom je vooruit. Wij helpen je veilig aan te komen in de haven!

De M Factor helpt je.

Niet alleen helpen we in het sturen door de veranderstorm. Wij leren jou hoe jij het schip zonder averij, met gemotiveerde bemanning door de storm loodst. Eerlijk is eerlijk, onze 25 jaar ervaring helpt daarbij.

Het verschil met andere organisatieontwikkelaars? Ons team. Om klanten naar high performance te laten groeien, moet je van goeden huize komen. De werkwijze en cultuur gaan ‘om’. Dat vraagt veel van collega’s en hun leiders want de tent blijft gewoon open. Die ontwikkelreizen begeleiden wij. Wij leren hoe je invulling geeft aan vernieuwing. Voor nu en in de toekomst. Zodat je ook zonder ons, duurzaam verder kunt.

Happy people = happy klanten

Elke organisatie wil tevreden klanten. High performance teams en organisaties gaan een stap verder. Zij willen fans. Fans die het in hun netwerk van de daken schreeuwen en vertellen dat ze niet verder hoeven te zoeken, maar dat ze bij jullie moeten zijn!

Fans zijn je gratis marketingteam

Of buitendienst. Zonder dure leasebakken en bonussen. Ze ook veel geloofwaardiger dan eigen mensen. Fans staan niet op de loonlijst. Het zijn pure believers. Hoe krijg je nu zo’n leger fans op de been?

Dat begint bij een klantentevredenheidcijfer. Fans krijg je pas als je een 9 of hoger scoort! Daarvoor heb je jullie momenten van de waarheid nodig.

Organisatie transformatie

Een organisatie transformeert niet als leidinggevenden en operationele medewerkers in de comfort- of fearzone blijft logeren. Zo simpel is het.

Je moet springen...

Om in de juiste cirkels te komen, heb je impactversnellers nodig. Bij voorkeur ons natuurlijk;). Geen mens laat zich overtuigen. Daarom nemen wij de ander mee vanuit inspiratie, dat is ook veel krachtiger.

Onze aanpak is leuk en inspirerend als het kan en confronterend als het moet. Benoemen wat goed gaat, uitspreken waar jullie écht aan de bak moeten. Veelal saboteren onze opdrachtgevers onbewust hun eigen succes. 

In onze aanpak noemen we dat het opruimen van de ‘olifanten in de kamer’. We agenderen niet alleen, we dragen oplossingen aan.

You have to jump! Durven jullie te springen? Of ga je liever voor een zeventje. Om succesvol te zijn heb je lef en leiderschap nodig.

Concreet en onderscheiend gedrag

Wazige doelen helpen niet. Pas als iedereen zijn bijdragen voelt en weet wat er nodig is om te scoren, bereik je resultaat. Makkelijk gezegd. Wij helpen om het doen ook makkelijker te maken. Want 13 in een dozijn is niets, we zoeken het onderscheid en maken het super concreet. Zodat iedereen, van directeur tot receptionist intrinsiek kan bijdragen.