Business Case
leiderschapsontwikkeling + cultuurvernieuwing

Opdrachtomschrijving

De fashionmarkt is sterk in beweging. Nieuwe afzetkanalen dienen zich aan en het bestaansrecht van de traditionele winkels komt in gevaar als er onvoldoende waarde wordt ervaren door de consument die steeds kritischer en vluchtiger wordt.

  • Ondersteun ons bij het laden en realiseren van de Customer-Experience gedachte van WE Fashion.
  • Help ons bij het ontwikkelen van een slim ontwerp om de Customer-Experience gedachte echt in het DNA van WE Fashion te krijgen. Fungeer hierbij als denktank, ideeëngenerator en bovenal als luis in de pels ook m.b.t. borging.
  • Ondersteun en faciliteer ons bij een aantal belangrijke workshops met het kernteam om te komen tot een uiteindelijk gedragen uitrol van het serviceconcept in alle Stores.
  • Help het kernteam bij een inspirerende overdracht naar het areateam zodat zij uiteindelijk eigenaar worden van de Customer-Experience gedachte.

Resultaat

Het kernteam is op inspirerende wijze begeleid om de Customer-Experience daadwerkelijk te laden. Hierbij zijn ontbrekende elementen toegevoegd aan bestaande uitgangspunten binnen de we-fashion formule en visie. Tijdens de pilotfase is het kernteam pragmatisch ondersteund bij het opstellen van duidelijke kaders en richtlijnen. Het kernteam is eigenaar geworden van de gekozen Customer-Experience en is opgelijnd om het gedachtengoed te implementeren in de winkels.

Lees de ervaringen van WE Fashion

Over onze opdrachtgever

Modebedrijf WE Fashion is met ongeveer 230 winkels en 3.000 medewerkers vertegenwoordigd in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Zwitserland en Oostenrijk. WE inspireert mensen om hun persoonlijke stijl te waarderen. WE Fashion ambieert tot een van de meest succesvolle moderetailers van Europa te horen. Daarom richt WE Fashion zich op het versterken van de merkbeleving en het uitbreiden van het aantal verkoopkanalen. Het generen van groei is belangrijk. Voor een relevante positie in de markt én om jezelf te kunnen blijven ontwikkelen.