Business Case
strategieontwikkeling

Opdrachtomschrijving

ORO vroeg ons om het management team van de stichting te begeleiden bij het aanscherpen van hun Missie, Visie en Strategie, en hen praktische handvatten aan te reiken om dit zelfstandig uit te rollen in de organisatie.

Ook ondersteunden wij hen bij  het bepalen van een inspirerende cultuur, als logisch vervolg op de gekozen strategie.

Resultaat

Er is een aangescherpte en door het MT gedragen Missie, Visie en Strategie én er is een inspirerend gedragskompas KANS ontwikkeld. Het gedragskompas KANS staat voor Kracht – Anders- Naast- Service en wordt momenteel vertaald naar de organisatie.

De Raad van Bestuur heeft een helder vertrekpunt voor de herinrichting van de organisatie.

 

Lees de ervaringen van ORO

Over onze opdrachtgever

ORO is een regionale zorgorganisatie en is met meer dan tachtig locaties stevig verankerd in gemeenten, dorpen en wijken binnen regio ‘De Peel’  in Zuid-Oost Brabant. Bij ORO werken meer dan 1250 medewerkers en ruim 700 vrijwilligers.

“Een fijn leven voor onze cliënten, dat is waar wij bij ORO voor gaan. Ook voor mensen met een verstandelijke beperking en voor kinderen met een ontwikkelingsachterstand, vinden wij zelf kiezen en zoveel mogelijk deel uitmaken van onze samenleving, belangrijke waarden. Dat is waar wij ons al jarenlang voor inzetten en dat doen wij met veel passie, in verbinding en met zorg”.