de m factor

Jeff Kooijman

oprichter en senior organisatie ontwikkelaar

Jeff doet niet altijd wat een klant vraagt. Wél wat nodig is om echte beweging te realiseren.

Met één doel: bedrijven kampioen laten worden in hun markt. Met zijn brede ervaring op het gebied van strategie, cultuur en leiderschap weet hij zowel in de boardroom als in zalen met honderden deelnemers op de juiste knoppen te drukken. Jeff gelooft per definitie niet in ongemotiveerde mensen. Wél in mensen die gemotiveerd zijn om iets niet te doen. Dat is een wezenlijk verschil!

Zijn specialisme is om mensen vanuit inspiratie en eenvoud mee te nemen om individuele en organisatiebrede obstakels te overwinnen. Met humor en soms verwarrend eenvoudig! De kracht van Jeff zit daarbij in het borgen van de ingang gezette vernieuwing.

Maarten Koenen

senior organisatie ontwikkelaar

Maarten gaat er vanuit dat échte vernieuwing alleen kan komen, als je bereid bent je eigen overtuigingen continu uit te dagen. Of het nu gaat om de koers van de organisatie, de positionering van het team of de eigen rol als leidinggevende.

Aanspreken van verbeeldingskracht en wisselen van perspectieven is daarom vast onderdeel van zijn werkwijze.

Hiermee staat hij garant voor prikkelende interventies, verrassende oplossingen en echte vernieuwing.

Esther Hulsbosch

coach en trainer

Of het nu op het gebied is van kennis, sport, carrière of persoonlijkheid, Esther gelooft wanneer je bezig blijft met ontwikkeling je een rijk mens blijft. Je verhoogt de kwaliteit van leven door het optimale uit jezelf te halen. Ze helpt je inzicht te verkrijgen in  wat je drijfveren zijn; vanuit welke kracht je het beste functioneert in het leven. En ook welke patronen ervoor zorgen, dat je de dingen doet zoals je ze doet, of juist niet… Esther coacht zowel individuen als teams bij het verhogen van hun effectiviteit. Veel teams en individuele deelnemers zijn inmiddels door haar geïnspireerd en succesvol in beweging gebracht.

Linda Feldmann

seminar manager

Is punctueel en doet alles met zorg en aandacht. Met als doel opdrachtgevers te ondersteunen en vooral te ontlasten bij de soms ook spannende sessies met medewerkers.

Linda denkt hierbij zowel bij de voorbereiding als uitvoering aan de gekste dingen en weet klanten met haar service en creativiteit vaak te verrassen. Zodat opdrachtgevers zich maximaal kunnen focussen op hún belangrijke taak.

Nicolet Leeman

office manager

Nicolet is servicegericht in hart en nieren.

Heeft DE M FACTOR leren kennen vanuit het perspectief van de opdrachtgever en maakt nu zelf deel uit van het M FACTOR-team. Ondersteunt de adviseurs tijdens de voorbereiding op kantoor en op locatie. Zij vormt het basiskamp van DE M FACTOR. En zonder basiskamp kan de expeditie niet van start en vooruit. Nicolet geniet van de momenten op locatie omdat zij dan ziet dat het echt werkt!

June

trouwe viervoeten + debiteurenbewaking

June is onze trouwe viervoeter met een hoge hoge aaibaarheidsfactor. De meest populaire in het team, door haar vrolijke aard en oprechte aandacht. Daarom ontvangt zij ook de meeste aandacht. Gedurende inspiratiesessies op de Watervilla Excellent in Amsterdam, zorgt zij voor een huiselijke sfeer en de nodige warmte. Tijdens een break out workshop of pauze komt het geregeld voor dat deelnemers in de rij staan om even met haar te wandelen. Zij beheerst als geen ander het principe van ‘geven en ontvangen’ en heeft daarmee aan liefde en aandacht geen gebrek.

Wilt u ook óns leren kennen?

de koffie staat klaar