Organisatie-advies, training én inspiratie met MENSELIJKE maat

DE M FACTOR is al meer dan 20 jaar partner bij de realisatie van organisatie-brede vernieuwingstrajecten. Wij doen niet altijd wat een opdrachtgever vraagt; wél wat nodig is om mensen succesvol in beweging te krijgen.

Met onze specifieke expertise hebben wij aantoonbaar organisaties in hun kracht gezet en tot de eredivisie laten behoren in hun markt. Waardoor ellenlange trajecten bespaard blijven. En ook op korte termijn wordt al beweging gerealiseerd.

Desgewenst zetten wij met impactvolle actieseminars onze unieke competentie in. Zodat wij al uw medewerkers tegelijk op inspirerende wijze prikkelen en mee krijgen om uw ambities daadwerkelijk te realiseren.

Kostenloze inspiratiesessie

Het doel blijft dat ú, maar vooral uw klanten en medewerkers, daadwerkelijk een verbetering ervaren: zichtbaar, hoorbaar en voelbaar! Onze aanpak staat garant voor succes en wij werken daarom met een ‘niet-goed-geld-terug-garantie’ zodat u uiteindelijk bepaalt, of u de rekening betaalt.

Om zelf te ervaren of wij daadwerkelijk waarde toevoegen, sparren wij graag met u in een persoonlijk gesprek. Omdat wij investeren in relaties kunt u tevens gebruiken maken van een kostenloze inspiratiesessie waarin wij direct met u of uw (management-) team aan de slag gaan met uw vraagstuk.

Organisaties waar wij het verschil mochten maken zijn onder meer:

Durft ú het aan met deze niet-goed-geld-terug-garantie?

plan uw gesprek of inspiratiesessie