Wanneer échte beweging nodig is

DE M FACTOR is in 1998 opgericht vanuit de visie dat mensen bepalend zijn voor het succes van organisaties. Sindsdien hebben we duizenden mensen geïnspireerd en in beweging gebracht om een bijdrage te leveren aan het succes van hun team, afdeling of de organisatie waar zij voor werken.
Nieuwe strategie, integratie na een fusie, cultuurverandering of leiderschapsontwikkeling? Door een gedegen aanpak in combinatie met individuele impact betrekken wij mensen snel en effectief bij de ambities van uw organisatie.

Wanneer verandering niet kan wachten

De afgelopen jaren hebben we uitvoering gegeven aan honderden conferenties, teambijeenkomsten, trainingen en realisatiesessies. Wij hebben daardoor specifieke expertise in het ontwikkelen, organiseren en uitvoeren van bijenkomsten met (grote) groepen managers en medewerkers.
Hiermee zijn wij dé impactversneller bij het realiseren van uw ambitie.

Borgen is essentieel

Ons borgingprogramma staat garant voor blijvende verandering van houding en gedrag van leidinggevenden en medewerkers. Dit resulteert in zichtbare, hoorbare en voelbare effecten in de hele organisatie en uiteindelijk bij klanten.

100% niet-goed-geld-terug-garantie

Wij zijn zó overtuigd van de kwaliteit van onze aanpak, dat voor al onze diensten een 100% niet-goed-geld-terug-garantie geldt.

lees onze BIG FAT CLAIM!

Wordt uw organisatie uitgedaagd door interne of externe factoren?

wij zijn er klaar voor