Testimonial
professionele hr-cyclus

Aan het woord

Paul van Gils
Algemeen directeur 

“Voor ons bedrijf, en zeker ook voor mezelf, is het werken met DE M FACTOR heel verhelderend geweest. Een echte aanrader!”

“In 2014 ben ik, nadat mijn broer de zaak had verlaten, 100% eigenaar geworden van het familiebedrijf van mijn ouders. Als verkoper een hele opgave om ook het hele management op me te nemen en een club van 45 mensen aan te sturen: 45 mensen met elke afdeling op hun eigen eilandje. Op advies van enkele collega food fabrikanten ben ik in contact gekomen met Jeff van DE M FACTOR en zijn we de eerste gesprekken ingegaan om eerst een goede, onderbouwde missie en visie voor de toekomst te bepalen en deze later, met behulp van ons Kernteam, verder uit te rollen binnen ons bedrijf.

Dat het niet eenvoudig was om terughoudende Belgen aan het praten te krijgen in een understatement.
Een hele klus was het voor Jeff om het team los te krijgen. De nodige confrontaties met bijhorende emoties zijn gepasseerd en ondertussen hebben we als team een behoorlijke weg afgelegd, vooral boven de ijsberg zijn enorm veel stappen gezet maar heel zeker ook op het menselijke stuk van onder de ijsberg.

PASSIE is ondertussen een begrip geworden waarmee we elkaar dagdagelijks herinneren aan de afspraken die we hebben gemaakt. Tevens is ons verkoopteam op praktische wijze getraind hoe de nieuwe visie te vertalen in prospect- en klantgesprekken.

Voor ons bedrijf, maar zeker ook voor mezelf, is het werken met DE M FACTOR heel verhelderend geweest. Een echte aanrader.

Lees de business case van Van Gils