Testimonial
grootschalige kick-off en borging

Aan het woord

Henk van Essen
(voormalig) plaatsvervangend korpschef Politie Haaglanden
huidig lid Korpsleiding Nationale Politie

“Een groot aantal medewerkers is bewust bezig met hun eigen rol en invloed. Dit ziet men als een verdienste van DE M FACTOR

“We hebben DE M FACTOR benaderd bij de start van een project waarin bejegening van elkaar en de burger centraal stond bij Politie Haaglanden. Doorslaggevende redenen om juist DE M FACTOR te kiezen waren hun vernieuwende opzet en ervaring met grootschalige trainingsprogramma’s. De methodische keuze om door middel van een metafoor, de expeditie, medewerkers te doordringen van de noodzaak van samenwerking en keuzes maken, bleek een goede impact te hebben. De theorie afgewisseld met energie oefeningen gaf een extra dimensie aan deze dag. Een prima werkboek zorgde voor de borging van de stof. De formule om 500 medewerkers in één dag enthousiast te maken en te werken aan de geformuleerde doelstelling is een absolute kwaliteit van DE M FACTOR.

De leer-/ werkconferenties zijn het begin van een proces wat op bureauniveau wordt voortgezet. Wat blijkt is dat de medewerkers betrokken zijn geworden en dat zij regelmatig refereren aan de terminologie die bij de start als gemeenschappelijke taal is geborgd. Ook individueel zijn een groot aantal medewerkers bewust bezig met hun eigen rol en invloed. Dit ziet men in het algemeen als een verdienste van DE M FACTOR.

Advies
Wil je als organisatie bij een grootschalig en indringend project ondersteuning hebben, dan is De M Factor een bureau dat resultaatgericht een programma aanbiedt, verzorgd met gemotiveerde medewerkers. Het is voor mij een plezierige ervaring geweest.”

Lees de business case van Politie Haaglanden