Testimonial
teamontwikkeling

Aan het woord

Patrick Kocken 
Algemeen Directeur

“Ik wens iedereen dit mooie proces toe: je moet er wel voor open staan om te willen veranderen, maar uiteindelijk levert het veel meer werkplezier en resultaat op voor iedereen

“Als ondernemer ben ik geen manager, dat is heel duidelijk naar voren gekomen. Het is best confronterend als er binnen je eigen bedrijf dingen gebeuren die ik, in het belang van het bedrijf, niet goed vond gaan. Maar door gesprekken met Jeff van DE M FACTOR bleek, dat ik als ondernemer daar zelf meer invloed op had dan ik zelf door had; zie dit als oorzaak en gevolg.

Door betere inzichten heeft een aantal mensen andere werkzaamheden en/of verantwoordelijkheden gekregen. Dit alles heeft veel aanpassingsvermogen van de groep gekost. Uiteindelijk heeft dit geleid tot duidelijkheid, betere resultaten en meer werkplezier voor iedereen. Voor mij als ondernemer is het een grote verandering geweest, ik heb enorm veel geleerd, ik weet zeker dat ik geen manager wil zijn van mijn eigen bedrijf en dat het bedrijf mij als ondernemer veel beter is gaan gebruiken. Ik wens iedereen dit mooie proces toe, je moet er wel voor open staan om te willen veranderen, maar uiteindelijk levert het veel meer werkplezier en resultaat op voor iedereen!”

Lees de business case van Hekos