Onze (t)rots in de branding:
MFlix Academy

Mflix Academy is onze online schatkamer met 25 jaar aan kennis. Speciaal voor jou hebben we alles verfilmd. In deze interactieve applicatie komt alles samen. Binden, boeien en bewegen van medewerkers is hiermee peanuts. Uren aan inspirerend videomateriaal, opgenomen in onze eigen studio. Met ruim 50 buildingblocks inspireren, leren en innoveren we erop los. Groeien naar meesterschap, op een verslavende manier.

Thema’s als leidinggeven aan jezelf, sturen in de veranderstorm, Kitchen of Change, persoonlijk leiderschap en vele anderen helpen de vernieuwing te versnellen. Zo borg je alles beter. Zodat je leuker én goedkoper leert. Want ja, die consultancy-uren hakken er anders behoorlijk in. Hybride leren met Mflix Academy.

25 jaar expertise onder de knop

Medewerkers krijgen 24/7 toegang tot unieke high-end content. Samen met jullie eigen leeropdrachten of videomateriaal. De buildingblocks zijn verrijkt met beeldmateriaal van inspirators, livestreams en podcasts. Leren en ontwikkelen is nog nooit zo leuk en makkelijk geweest! Op verzoek bouwen je jullie eigen omgeving, volledig in jullie look and feel.

Dé tool voor leidinggevenden

Boeien en binden was nog nooit zo leuk, makkelijk en efficiënt. Met onze monitoring borg je ook de voortgang, online en live. Wie is waar is zijn ontwikkeling? Welke opdrachten en buildingblocks hebben jouw teamleden doorlopen? 

Extra power met live-interventies

De sterkste combinatie. Onze live begeleiding met online verdieping voor alle lagen in de organisatie. Live waar nodig, online waar het kan.

Versnel je traject met een factor M

Door de Mflix Academy pak je direct door op de thema’s die met consultants worden gestart. Zo ga je twee keer zo snel en ben je sneller op de plek van bestemming; die van succesvolle vernieuwers.

Impactversnellen anno 2024

Waar en wanneer jij wilt. In de bus, trein of tijdens de verjaardag van je schoonmoeder. Mflix Academy is altijd beschikbaar! Elke maand voegen we uren aan nieuwe content toe, Mflix kijk je niet zomaar uit!