BEKIJK ZÓNDER MARKETINGTRUCJES

DEZE DRIE MASTERCLASSES:

Wij geloven niet in geven en nemen, maar in geven en krijgen; in oprecht geven. Wij geloven niet in schaarste maar in overvloed. Bij ons hoef je geen e-mailadres achter te laten en krijg je geen ongewenste opvolging, geen push-berichten, of tracking-cookies!

Wij vertrouwen erop, dat jij ons weet te vinden, wanneer jij ons nodig hebt op jouw ontwikkelreis. Evengoed op weg ben je bij ons altijd welkom, om één op één in gesprek met ons te sparren, of om ons (als VIP-gast) live te zien werken tijdens onze Xperiencedagen.

Video afspelen

STUREN IN DE VERANDERSTORM

Video afspelen

HIGH PERFORMANCE LEADERSHIP

Video afspelen

KITCHEN OF CHANGE

GEÏNSPIREERD?
MAAR HOE WERKT DIT VERDER IN DE PRAKTIJK?

We kunnen er veel over vertellen, maar het beste is om ons team en onze aanpaklive’ te ervaren. Dat kan op één van onze Mflix Experiencedagen op onze gave trainingslocatie Watervilla Inspire. Daar verwelkomen wij jou dan als VIP-gast. Als je liever 1 op 1 wilt sparren dan kan dat ook. Vraag dan een gratis sparringsgesprek aan met een van onze organisatieontwikkelaars.

Wat gaan we dan doen? Ook hier geldt weer: we kunnen er veel over zeggen, maar beter is om onze trailer van onze Xperiencedag te checken en zelf te ontdekken of dit iets voor jullie organisaties. Check www.mflixacademy.com/Xperience voor actuele data.

Video afspelen

ONTDEK HOE WIJ ORGANISATIES
IN BEWEGING ZETTEN

KLAAR OM KAMPIOEN TE WORDEN?

Boek een sparringsgesprek en ontdek wat jouw organisatie nu nodig heeft om de koppositie te pakken en te behouden. 

Bedankt!

Je bericht is succesvol verzonden.