Ongemotiveerde mensen bestaan niet

Mensen zijn gemotiveerd om iets niet te doen. Zo mislukt 70% van de verandertrajecten. Jouw uitdaging is om bij de 30% winnaars uit te komen. Vanuit inspiratie naar vernieuwing: van papier naar praktijk. Precies dat lossen we voor jou op. Welkom bij de M factor.

Voelen dat de tent écht in beweging is. Pas dan is je strategie in alle lagen van de organisatie zichtbaar, voelbaar en merkbaar. Wij doen we het samen met jou.

Ben jij klaar voor een high performance organisatie? Samen leggen we de basis voor een professionele en energieke samenwerking door persoonlijk leiderschap. Klaar voor vandaag en morgen.

De oplossing zit in de drie hoekstenen van high performance

Vergis je niet. Om ze alle drie te beheersen in je organisatie moet je hard aan de bak. Gelukkig helpen wij je sturen in de veranderstorm. Veilig en vertrouwd.

Bouwen aan dit fundament zorgt ervoor dat je alle uitdagingen (uiteindelijk) samen met jouw team trotseert. Dé basis voor happy people = happy klanten en allesbepalend voor succes!

Inspirerend leiderschap

Waarom lukt het weinig leidinggevenden om teamleden mee te krijgen in vernieuwing? Hoe maak je van volgers echte believers? Met inspirerend leiderschap. Inspirerende leiders ontwikkelen niet alleen zichzelf, maar loodsen hun mensen met coaching en al stretchend naar de finish. Oftewel: be the change you wish to see!

A leader is one who knows the way, goes the way & shows the way

Alles begint en eindigt bij een team. Formele en informele leiders voelen en pakken verantwoordelijkheid. Zo kun je met elkaar koers bepalen en houden. Waar ga en sta je voor als organisatie en als team?

Om een inspirerend leider te worden, hoef je zeker formeel geen leidinggevende te zijn. Voorbeeldgedrag tonen. Zorgen dat beeld en geluid gelijk lopen. In online schatkamer Mflix Academy® staat een hele serie met high- end buildingblocks op je te wachten, onder andere over inspirerend leiderschap.

Cultuur van vertrouwen

Vertrouwen is net als de wind. Onzichtbaar, toch merk je het als je windje mee of tegen hebt. Zo is het ook met cultuur. Het is voelbaar als er weinig of geen vertrouwen is in de leiding, geen ruimte om misstanden te melden of met elkaar in gesprek te gaan over issues. Dit speelt binnen elke organisatie, team en samenwerkingen. Iedereen is er (onbewust) onderdeel van.

Angstcultuur of blijheid?

Vertrouwen is één van de meest onderbelichte zaken bij organisatieontwikkeling. Het is essentieel voor succes én het werkplezier! Worden er nooit mistanden gemeld? Dan heerst er een angstcultuur. Zijn ze er wel, gefeliciteerd, dan heb je een veilige en open cultuur.

Ook dit onderwerp wacht op je in Mflix Academy®. Bekijk vast deze trailer en ontdek onze visie over een cultuur van vertrouwen.

Transparante communicatie

Leuk bedacht door team marketing en communicatie. Al die prachtige visuals met jullie kernwaarden aan de muur, op placemats en koffiemokken. Er zijn organisaties met eigen kussenslopen in de hoop dat medewerkers de kernwaarden kunnen dromen. Laten wij je uit de droom helpen.

Spreek UIT/AF/AAN

Om te bouwen aan de spreek uit/aan/af cultuur is het nodig kernwaarden te vertalen naar concreet gedrag. In alle lagen van de organisatie. Van directie tot werkvloer. Ook over dit onderwerp hebben wij gave content voor je klaarstaan in de Mflix Academy, onze online schatkamer voor ontwikkeling en groei.

Bouwen aan dit fundamentele onderdeel zorgt ervoor dat jullie geen stappen, maar sprongen zullen maken in professionalisering!