Jij maakt toch ook een fotoboek van je mooiste reis?

Dat doen we ook voor onze opdrachtgevers. Bekijk het reisverslag van de expedities. Hoor de verhalen en proef de sfeer. De weg er naar toe is net zo belangrijk als de bestemming. Bij de één gaat het snel en vlekkeloos. Bij de ander ontstaat er door wrijving glans. Elke reis is anders, het resultaat gelijk: een succesvol highperformanceteam. 

Ga mee op reis met de bedrijven die je voorgingen. Als wij jouw expeditie begeleiden, krijg jij van ons een waanzinnig videoverslag. Zo doen we dat.

BK Ingenieurs

De uitdaging

Help ons de koers te bepalen voor de komende vier jaar, dat vroeg BK Ingenieurs ons. Zorg voor een stevige injectie van een onderscheidende cultuur.

Inzet uit de BIG 5

Strategie
Cultuur

Resultaat

De organisatie is klaar voor de toekomst en staat als ene huis. Zo werken ze dagelijks met heldere momenten van de waarheid. Allemaal op basis van STERK. gedrag.
Samen
Transparant
Eigenwijs
Relatiegericht
Kwaliteit en klantgedreven

Ter Laak Orchids

De uitdaging

Ter Laak Orchids doorliep de complete organisatie ontwikkelreis. In deze case zie je het reisverslag van de slotdag van het management development programma.

Inzet uit de BIG 5

Leiderschap
Teamontwikkeling
Cultuur

Resultaat

Een hecht managementteam dat uitblinkt in reflecterend vermogen.

Rescop

De uitdaging

Na afronding van de Noordpool expeditie, wilde Rescop een verdere verdieping van de kick-off. Bekijk hun reisverslag.

Inzet uit de BIG 5

Cultuur
Teamontwikkeling

Resultaat

Momenten van de waarheid gebaseerd op BOLD™  Zo ontwikkelde ze zich tot een sterker en toekomstgerichte organisatie, met dito team.

Boldly
Ownership
Lead by example
Drive
Trustworthy
Mastership

Van Duuren

De uitdaging

Next level. Na een strakke strategie en eerste stappen, wilde Van Duuren ondersteuning bij de ontwikkeling van een dag vol verbinding met het management- en kernteam.

Inzet uit de BIG 5

Teamontwikkeling
Cultuur
Leiderschap

Resultaat

Na deze dag gaat van Duuren concreet aan de slag met successen vieren en tegenslagen delen. Allemaal aan de hand van het gedragskompas DRIVE®.

Deskundig
R
esultaatgericht
I
nventief
V
erantwoordelijkheid
E
nergiek
R
espect