Politie vakdagen IJsselland

 

 

 

“Wij kenden de mensen van ‘De M Factor’ via energierijke en succesvolle
kickoff-bijeenkomsten tijdens het programma ‘Blik op de Burger’: een cultuurprogramma voor alle 1200 medewerkers van ons korps.
Daarna hebben we hen gevraagd om samen met ons de jaarlijkse politievakdag te organiseren. Dit is een professionaliserings- en netwerkdag voor politieteams.
Al drie jaar op rij slagen wij er samen in om een innovatief, interactief en afwisselend programma aan te bieden waarbij experts uit ons vakgebied kennis delen met onze wijk- en jeugdagenten. Met Maarten Koenen van ‘De M Factor’ bereiden we een programma met vernieuwende en spannende werkvormen voor.
Op de politievakdag zelf zorgt een team ervaren professionals van ‘De M Factor’ voor de procesbeleiding. Hierdoor kunnen de 120 deelnemers ongestoord, gemotiveerd en energiek hun vakkennis verdiepen en verbreden. De begeleiders van ‘De M Factor’ zorgen daarbij voor extra scherpte in de discussies.
Krijg het maar eens voor elkaar, dat van zo’n groep actiegerichte mensen die liever op straat dan binnen bezig zijn, op een leerdag helemaal niemand ‘achterover hangt’… Als je met ‘De M Factor’ samenwerkt, lukt dat! Scores van 8 en hoger op de deelnemersevaluaties onderstrepen hun professionaliteit en hun vermogen om onze eigen professionals
te motiveren zich nog verder te ontwikkelen. Voor de projectorganisatie zijn ze de waarborg dat het dagprogramma soepel verloopt, wat er ook gebeurt.

Eind dit jaar komen de politiemensen weer naar ’hun’ vakdag, de verwachtingen zijn hoog gespannen. Wij zien er nu al naar uit om in plezierige, enthousiaste en vakkundige samenwerking met ‘De M Factor’ die verwachtingen opnieuw waar te gaan maken!”

Jana Smit, Nicole Tillie en Ingrid Oostenenk, projectleiding politievakdagen