Hama Group Netherlands

download

 

 

HAMA

Hama Group Netherlands is de toonaangevende specialist van totaal- en maatwerk oplossingen in kwalitatief hoogwaardige accessoires. Als fabrikant en distributeur bieden wij slimme oplossingen voor (volume) retailers die opzoek zijn naar aanvullend assortiment voor een hoger rendement. Op informele wijze komen wij samen tot een verrassende oplossing die past bij jouw persoonlijk vraagstuk. Met minimale inspanningen voor jullie organisatie zorgen wij voor extra rendement waarbij de focus behouden blijft op de -core business-. Dit doen wij o.a. met actief voorraadmanagement door data analyse in continu vernieuwende assortimenten. Wij zijn een informele en gedreven werkgever die ruimte biedt voor persoonlijke groei en initiatief. Wij stimuleren deze eigenschappen ook bij onze medewerkers.

Opdracht omschrijving

  • Begeleid ons kernteam bij het aanscherpen van onze Missie, Visie en Strategie en geef ons praktische handvatten om dit zelfstandig uit te rollen in onze organisatie.
  • Help ons bij het bepalen van een inspirerende cultuur die een logisch gevolg is van de gekozen strategie.

Resultaten

  • Een door het kernteam gekozen en gedragen koers voor de komende vier jaren vertaald naar de strategische pijlers met projecten en acties met ‘eigenaren’.
  • Aanscherping in gewenste en ondersteunende cultuur d.m.v. gedragskompas SPIRIT. Grote stap in teamontwikkeling en klimaat van feedback geven en ontvangen.

De opdrachtgever aan het woord

“Het was ons niet eerder gelukt om de richting, inrichting en verrichtingen van onze organisatie zo duidelijk over te brengen. Op de een of andere manier trokken we het allemaal te breed en gebeurde er te weinig. Daardoor was het voor ons onmogelijk om de gewenste groei als organisatie in te zetten. De M Factor weet die essentie wel over te brengen met inspirerende beelden, praktische tips en een helder programma. Zij wisten ons te overtuigen dat de koers reeds was ingezet maar het kompas ontbrak. De betrokkenheid en bevlogenheid van onze medewerkers is enorm gestegen en binnen ons team heerst sindsdien een ongekende spirit.”

Hans Koppes Directeur Finance en Organisatie, Hama Group Netherlands www.hamagroup.nl