Celebrate Work: Talent!

Vitae organiseert een tot twee keer per jaar groots opgezette ontmoetingen voor haar netwerk onder de titel Celebrate Work. Op deze dag stond Celebrate Work geheel in het teken van Talent. Naast de uitreiking van Talent Awards wilden we de 800 bezoekers ook inhoudelijk inspireren op het onderwerp talent.

Bij de keuze voor De M Factor gaven de volgende elementen de doorslag: Samen met De M Factor had Vitae al eerder een zeer dynamisch event voor klanten georganiseerd. Daarnaast heeft De M Factor  zich het onderwerp talent zeer eigen gemaakt. Bovendien werkt De M Factor met mooie techniek waardoor we niet alleen inhoud maar zeker ook kwalitatieve beleving gegarandeerd was. Daardoor was de keuze om De M Factor  in het hoofdprogramma van Celebrate Work op te nemen al snel gemaakt!

En met succes; we hebben tijdens en na afloop zeer enthousiaste reacties ontvangen uit ons netwerk. Vele elementen kwamen aan bod: inspireren, confronteren, bewegen, verbinden, humor. En dat alles in een uur. Met recht konden we dit een actieseminar noemen!

 

Jeroen Beentjes, (voormalig) directeur Operations Vitae Groep