Onze Mensen

De mensen achter De M Factor

Jeff Kooijman – Oprichter en Senior Organisatie-ontwikkelaar
Jeff doet doet niet altijd wat een klant vraagt, maar doet wat nodig is om echte beweging te realiseren. Met één doel, om bedrijven kampioen te laten worden in hun markt. Met zijn brede ervaring op het gebied van strategie, cultuur en leiderschap weet hij zowel in de boardroom en ook in zalen met honderden deelnemers op de juiste knoppen te drukken. Jeff gelooft per definitie niet in ongemotiveerde mensen. Maar wél in mensen die gemotiveerd zijn om iets niet te doen. Dat is een wezenlijk verschil! Zijn specialisme is om mensen vanuit inspiratie en eenvoud mee te nemen om individuele en organisatiebrede obstakels te overwinnen. Met humor en soms verwarrend eenvoudig! De kracht van Jeff zit hem daarnaast in het borgen van de ingang gezette vernieuwing.

Maarten Koenen – Senior Organisatie-ontwikkelaar
Maarten gaat er vanuit dat échte vernieuwing alleen kan komen als je bereid bent je eigen overtuigingen continu uit te dagen. Of het nu gaat om de koers van de organisatie, de positionering van het team of de eigen rol als leidinggevende. Aanspreken van verbeeldingskracht en wisselen van perspectieven is daarom vast onderdeel van zijn werkwijze. Hiermee staat hij garant voor prikkelende interventies, verrassende oplossingen en echte vernieuwing.

Esther Hulsbosch – Coach en Trainer
Of het op het gebied is van kennis, sport, carrière of persoonlijkheid, Esther gelooft wanneer je bezig blijft met ontwikkeling je een rijk mens blijft. Je verhoogt de kwaliteit van leven door het optimale uit jezelf te halen. Ze helpt je inzicht te krijgen wat je drijfveren zijn, vanuit welke kracht je het beste “functioneert” in het leven. Maar ook welke patronen ervoor zorgen dat je de dingen doet zoals je ze doet, of juist niet… Esther coacht zowel individuen als teams bij het verhogen van hun effectiviteit. Veel teams en individuele deelnemers zijn inmiddels door haar geïnspireerd en succesvol in beweging gebracht.

Hans Koppes – Senior Organisatie-ontwikkelaar 
Specialist in Breken/Bouwen/Borgen
Hans adviseert en begeleidt bestuurders, directies en management(teams) bij vraagstukken op het gebied van management & organisatie. Hans heeft veel ervaring in het inrichten, herstructureren en aanpassen van organisatie onderdelen en is gespecialiseerd in het leiden en begeleiden van reorganisatie trajecten. Herstructureren van een organisatie is een voortdurend proces. Dat is niet alleen bij reorganisatie door inkrimping. Ook bij groei en verandering. Projecten op het gebied van verander management lopen uiteen van het verbeteren van de kostenstructuur, outsourcen van activiteiten tot het realiseren van uitbreidingsinvesteringen tot het herstructureren en reorganiseren van organisaties. De doorlooptijd is meestal vijf maanden tot maximaal een jaar. Hans heeft voorheen diverse management- en directiefuncties bekleed, waaronder bij Hama, RE/MAX en SanDisk.

Peter Rohmer – Senior Organisatie-ontwikkelaar
Specialist in de menselijke factor. Peter weet als geen ander dat mensen graag willen ontwikkelen maar niet veranderd willen worden. Zijn overtuiging is dat gelukkige mensen, excellente organisaties maken en zo een positieve bijdrage leveren aan de wereld. Organisatieontwikkeling begint bij een volledige acceptatie en doorgronding van de actuele situatie en van daaruit ontstaat een nieuwe beweging. Met betrokkenheid ondersteunt hij organisaties in die beweging, maakt patronen zichtbaar en daagt uit om vanuit vertrouwen en verbinding met elkaar bovenmaats te presteren.

Linda Feldmann, Seminar Manager
is ´punctueel´ en doet ´alles doen met zorg en aandacht´. Met als doel opdrachtgevers te ondersteunen en vooral te ontlasten bij de soms ook ´spannende´ sessies met medewerkers. Linda denkt hierbij zowel bij de voorbereiding als uitvoering aan de gekste dingen en weet klanten met haar service en creativiteit vaak te verrassen zodat opdrachtgevers zich maximaal kunnen focussen op hun belangrijke taak.

Sophie Wapenaar – Medewerker Binnendienst
Sophie is derdejaars student Technische Bedrijfskunde aan de Hogeschool van Amsterdam en is geïnspireerd geraakt over ons werkgebied tijdens haar minor Veranderkunde, waarin de ‘menselijke factor’ centraal staat. Zij voelt zich bij De M Factor dan ook als een vis in het water. Met de combinatie van ‘net even anders denken’, tomeloze energie en flexibiliteit, is zij een waardevolle aanwinst voor ons team. Zo ondersteunt zij de consultants bij de voorbereidingen van inspiratiesessies & seminars en het ontwikkelen van nieuwe communicatie & leiderschapsmodules.

Nicolet Leeman – Office Manager
Nicolet is servicegericht in hart en nieren. Heeft De M Factor leren kennen vanuit het perspectief van de opdrachtgever en maakt nu zelf deel uit van het M Factor team. Ondersteunt de adviseurs tijdens de voorbereiding op kantoor en op locatie. Zij vormt het basiskamp van De M Factor, zonder het basiskamp kan de expeditie niet van start en vooruit. Nicolet geniet van de momenten op locatie omdat zij dan ziet dat het echt werkt!

June – Trouwe Viervoeter & Debiteuren bewaking
June is onze trouwe viervoeter met een hele hoge aaibaarheidsfactor. Omdat zij altijd oprecht aandacht geeft en altijd vrolijk is, is zij het meest populair in ons team en krijgt zij de meeste aandacht. Tijdens de inspiratiesessies op de woonark in Amsterdam zorgt zij voor huiselijke sfeer en de nodige warmte. Tijdens een break out workshop of pauze komt het geregeld voor dat de deelnemers in de rij staan om even met haar te wandelen. Zij beheerst als geen ander het principe van ‘geven & krijgen’ en heeft daarom aan liefde & aandacht niets te klagen.