Onze “Big Fat Claim”

De M Factor is een Training-, Organisatie Adviesbureau dat staat voor de Menselijke factor.

Met onze specifieke expertise op het gebied van strategie, cultuur en leiderschapsontwikkeling hebben wij aantoonbaar organisaties in hun kracht gezet en tot de eredivisie laten behoren in hun markt. Met ruim 16 jaar ervaring doen wij niet altijd wat een opdrachtgever vraagt maar doen wij wat nodig is om mensen succesvol in beweging te krijgen.

Wat dit voor u betekent: uw organisatie blijft ellenlange trajecten bespaard en er wordt ook op korte termijn al beweging gerealiseerd. Desgewenst zetten wij met impactvolle actieseminars onze unieke competentie in. Zodat wij al uw medewerkers tegelijk op inspirerende wijze prikkelen en mee krijgen om uw ambities daadwerkelijk te realiseren.

Het doel blijft dat u, maar vooral uw klanten en medewerkers, daadwerkelijk een verbetering ervaren. Zichtbaar, hoorbaar en voelbaar! Onze aanpak staat garant voor succes en wij werken daarom met een ‘niet goed, geld terug garantie’ zodat u uiteindelijk bepaalt of u de rekening betaalt.

Organisaties waar wij het verschil mochten maken zijn o.a. Flora Holland, Sodexo Altys, Holiday Ice, De Martin Schilder Groep, Florence Zorg, Sheraton Hotels, ONZV en een vijftal politiekorpsen.

Om zelf te ervaren of wij daadwerkelijk waarde toevoegen, sparren wij graag met u in een persoonlijk gesprek. Omdat wij graag investeren in relaties kunt u tevens gebruiken maken van een kosteloze inspiratiesessie waarin wij direct met u of uw (management)team aan de slag gaan met uw vraagstuk.