Bedrijf

Als echte beweging nodig is…

De M Factor is in 1998 opgericht vanuit de visie dat mensen bepalend zijn voor het succes van organisaties. De M Factor heeft duizenden mensen geïnspireerd en in beweging gebracht om een bijdrage te leveren aan het succes van hun team, afdeling of de organisatie waar zij voor werken.

Nieuwe strategie, integratie na een fusie, cultuurverandering of leiderschapsontwikkeling? Door een grootschalige aanpak in combinatie met individuele impact betrekken wij mensen snel en effectief bij de ambities van uw organisatie.

Ons borgingprogramma staat garant voor blijvende verandering van houding en gedrag van leidinggevenden en medewerkers. Dit resulteert in zichtbare, hoorbare en voelbare effecten in de hele organisatie en uiteindelijk bij klanten.

Als verandering niet kan wachten…

De M Factor heeft de afgelopen jaren uitvoering gegeven aan honderden conferenties, teambijeenkomsten, trainingen en realisatiesessies. Wij hebben daardoor specifieke expertise in het ontwikkelen, organiseren, en uitvoeren van bijenkomsten met (grote) groepen managers en medewerkers. Hiermee zijn wij de impactversneller bij het realiseren van uw ambitie.

Wij zijn zo overtuigd van onze kwalitatieve aanpak, dat voor al onze diensten een 100% niet-goed-geld-terug-garantie geldt.

Disclaimer De M Factor
Privacy statement De M Factor