Onze aanpak

Als u zelf regie wilt blijven voeren…

Wij vinden het belangrijk dat u als opdrachtgever de regie blijft voeren over het proces binnen uw organisatie. Ook werken we graag in co-productie met leidinggevenden en specialisten uit uw organisatie, zodat kennis van uw organisatie wordt benut, vergroot en geborgd.

Wanneer werkt u met bureaus die echt willen dat u het zelf kan en doet?

Als een ervaring meer zegt dan duizend woorden…

We bereiken maximale impact door gebruik van onze 3 E-methodiek: Educatie, Entertainment en Empowerment. We doen dit onder andere door toepassing van heldere modellen en introductie van krachtige metaforen.

Welke gemeenschappelijke ervaring gunt u uw organisatie als bron van inspiratie en motivatie?

Verandermanagement en veranderen

Verandermanagement betekent bij ons dat wij u ondersteunen bij het ontwikkelen en begeleiden van uw organisatiebrede verandertrajecten. Focus op inspiratie, implementatie en borging op vestiging-, afdeling- en teamniveau staat hierbij centraal. Hierbij zorgen wij voor focus op bewustwording van deelnemers, creëren wij eigenaarschap rondom de verandering en richten wij mensen op hun eigen cirkel van invloed.

Zoals u verstand heeft van uw core business is verandermanagement onze specifieke expertise en wij ondersteunen u daarom graag bij uw vraagstuk.