Onze aanpak

Als u zelf regie wilt blijven voeren…

Wij vinden het belangrijk dat u als opdrachtgever de regie blijft voeren over het proces binnen uw organisatie. Ook werken we graag in co-productie met leidinggevenden en specialisten uit uw organisatie, zodat kennis van uw organisatie wordt benut, vergroot en geborgd.

Als een ervaring meer zegt dan duizend woorden…

We bereiken maximale impact door gebruik van onze 3 E-methodiek: Educatie, Entertainment en Empowerment. We doen dit onder andere door toepassing van heldere modellen en introductie van krachtige metaforen.

Verandermanagement en veranderen

Verandermanagement betekent bij ons dat wij u ondersteunen bij het ontwikkelen en begeleiden van uw organisatiebrede verandertrajecten. Focus op inspiratie, implementatie en borging op vestiging-, afdeling- en teamniveau staat hierbij centraal. Hierbij zorgen wij voor focus op bewustwording van deelnemers, creëren wij eigenaarschap rondom de verandering en richten wij mensen op hun eigen cirkel van invloed.

Zoals u verstand heeft van uw core business is verandermanagement onze specifieke expertise en wij ondersteunen u daarom graag bij uw vraagstuk.